סמוד'י חורפי וירוק עם אבוקדו ופירות | השף הלבן

סמוד'י חורפי בננה-אבוקדו-תפוז

זה הזמן להשתמש בירקות ופירות חורפיים כדי להכין סמוד'י חורפי ירקרק וטעים – אולגה טוכשר עם מתכון חורפי מפנק

מאת: עורך השף הלבן
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סמוד'י חורפי בננה-אבוקדו-תפוז

המרכיבים ל 2:

  • 360 מ"ל (1/2 1 כוסות) משקה סויה תנובה ALTERNATIVE
  • 1 בננה גדולה קפואה
  • 1 תפוז, קלוף וללא חרצנים
  • 1 אבוקדו בינוני, קלוף ומגולען
הגשה:
  • תותים טריים
  • אוכמניות טריות
  • שבבי קוקוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים בקערת בלנדר או מעבד מזון את כל מרכיבי הסמוד'י וטוחנים לתערובת אחידה במרקם סמיך.

  • 02.

    יוצקים לקערה, מקשטים בפירות טריים וקוקוס ומגישים מיד.

הכנת? כאן מדרגים
(2)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.