שייק רמזור עם פירות | השף הלבן

שייק רמזור עם פירות

זוכרים את הברד הצבעוני שקונים בטיילת עם המשפחה? אז קבלו את הגרסה הביתית והפירותית: שייק צבעוני בשכבות שמכינים עם פירות אמיתיים ויכניס לכם צבע לקיץ הקרוב

מאת: אינס ינאי
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
שייק רמזור עם פירות
צילום: דרור עינב עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 2 מנות:

לשכבה האדומה:
  • ½ שקית (150 גרם) תותים קפואים "סנפרוסט"
  • ½ כוס מיץ תפוזים
לשכבה הצהובה:
  • ½ שקית (150 גרם) מנגו קפוא "סנפרוסט"
  • ½ כוס מיץ תפוזים
לשכבה הירוקה:
  • ½ שקית (150 גרם) אננס קפוא "סנפרוסט"
  • ½ כוס מיץ תפוזים
  • צרור עלי נענע טריים (מופרדים מהגבעולים)
לקישוט:
  • פרוסות ליים
  • עלי נענע
גודל תבנית: כוסות זכוכית גבוהות

הוראות הכנה:

  • 01.

    טוחנים את המרכיבים של כל שכבה בנפרד בבלנדר עד לקבלת מרקם של ברד

  • 02.

    בונים את השכבות: מוזגים לכוסות ההגשה את ברד בתותים, מעליו את ברד המנגו ולבסוף את ברד האננס והנענע

  • 03.

    מקשטים את הכוסות עם עלי נענע טריים ופרוסות ליים ומגישים מיד

  • 04.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(4)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.