אייס קפה גרוס
המשקה הפופולרי ביותר בקיץ הישראלי זה אייס קפה – קפוא, חזק ומתוק, במרקם גרוס, שמעיר ומקרר את הגוף. המתכון של אולגה טוכשר לאייס קפה עם משקה שיבולת שועל
							פרווה
							סוג מתכון
						
					
							עד 10 דק
							זמן הכנה
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
													צילום: אולגה טוכשר
													עיצוב: אולגה טוכשר
						
					
				
			המרכיבים ל 1-2:
- 360 מ"ל (1.5 כוסות) משקה BARISTA שיבולת שועל "תנובה ALTERNATIVE"
- 240 מ"ל (1 כוס) קפה חזק שהתקרר
- 80 מ"ל סירופ סוכר, או לפי הטעם
- קוביות קרח
									להגשה:
								
															- פולי קקאו גרוסים
- קוביות שוקולד
הוראות הכנה:
- 
								01.
								מכינים קוביות קרח ממשקה שיבולת שועל: יוצקים את המשקה לתבנית קוביות קרח ומקפיאים למשך לילה. לכל מנה צריך 8-10 קוביות קרח ממשקה שיבולת שועל, כלומר ל-2 מנות צריך מגש קרח שלם. 
- 
								02.
								מכינים את האייס קפה: שמים את כל מרכיבי המתכון בקערת בלנדר וטוחנים לקפה קר גרוס במרקם אחיד. מוסיפים קוביות קרח רגיל בהתאם לצורך כדי לקבל מרקם סמיך יותר. 
- 
								03.
								מוזגים את האייס קפה לכוסות הגשה ומגישים מיד עם תוספת פולי קקאו גרוסים וקוביות שוקולד. 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						 
									

