מיני פנקייקים קלים להכנה וטעימים במיוחד | השף הלבן

מיני פנקייקים

הטרנד שכבש את העולם הגיע גם אלינו! מיני פנקייקס ממכרים קלים מאוד להכנה, שאוכלים כמו קורנפלקס עם חלב. דרך מקורית במיוחד לשדרג את ארוחת הבוקר.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מיני פנקייקים
צילום: נעמה רן עיצוב: נעמה רן

המרכיבים ל4:

  • 1 ביצה
  • קורט מלח
  • 2 כפות סוכר
  • 1/2 כוס יוגורט תנובה
  • 1/2 כוס חלב תנובה
  • 1 שקית סוכר וניל או 1/2 כפית קינמון או 1 כפית גרידת קליפת תפוז
  • 1 כוס קמח תופח
  • לטיגון: שמן או חמאה
גודל תבנית: מחבת

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן הכנה:

  • 02.

    טורפים בקערה את הביצה. מוסיפים את יתר המרכיבים למעט הקמח וטורפים היטב. מוסיפים קמח ומערבבים לבלילה אחידה (נמנעים מערבוב יתר).

  • 03.

    מעבירים את הבלילה לבקבוק לחיץ. מחממים מחבת משומנת ומזלפים נקודות בקוטר של כ-1 ס"מ) מהבלילה. כשמתחילות להיווצר בועות על פני המיני פנקייקים (בגלל גודלן זה קורה מהר, עם סיום הזילוף במחבת מתחילות בועות), הופכים אותם (הכי קל לנעוץ בהן מזלג בעדינות ולהפוך). אחרי כחצי דקה-דקה כשהצד השני זהוב מוציאים לצלחת.

  • 04.

    מגישים כמו דגני בוקר - קערית מיני פנקייקס עם חלב. לאקסטרה פינוק, מומלץ לשדרג ולאכול עם חלב בטעם וניל.

הכנת? כאן מדרגים
(121)