כנאפה גבינות מלוח
תחתית פריכה ומתפצפצת עם מילוי קרמי
פרווה
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: נעמה רן
המרכיבים ל 2:
- 4 כפות יוגורט תנובה מעורבב עם מלח ופלפל לבן
- חופן בצל ירוק קצוץ
לבסיס:
- 1 כוס שערות קדאיף
- 50 גרם חמאת תנובה מומסת
- 1 כפית אבקת סוכר
למילוי:
- 1/3 כוס גבינת פטה כבשים 5% או 20% "פיראוס" מפוררת
- 4 כפות פתיתי גבינת עמק
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים בקערה שערות קדאיף חמאה ואבקת סוכר עד שהשערות מצופות בשכבה אחידה.
-
02.
מחממים מחבת ומניחים בו 2 עיגולים/דיסקים של שערות קדאיף בעובי אחיד. מטגנים מכוסה צד אחד כ 5 דקות עד השחמה, הופכים, מפזרים פטה ועמק, מכסים ומטגנים עוד 5 דקות עד השחמה.
טיימר מופעל
-
03.
שמים כל עיגול קדאיף בצלחת, יוצקים יוגורט מתובל, בוזקים בצל ירוק ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים