ארוחת בוקר טבעונית בכוס: דייסת שיבולת שועל, פירות ואגוזים | השף הלבן

ארוחת בוקר טבעונית בכוס: דייסת שיבולת שועל, פירות ואגוזים

ארוחת בוקר עשירה בסיבים. כשמגישים אותה בשכבות בכוס זכוכית מרגישים שבת בבוקר (גם אם זה אמצע השבוע)

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ארוחת בוקר טבעונית בכוס
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל1:

  • 1 כוס משקה שקדים אלטרנטיב
  • 3-4 כפות שיבולת שועל (אינסטנט או רגילה)
  • 1/4 כפית קינמון
  • קורט מלח
  • 1 כף סירופ מייפל או סילאן (לא הכרחי)
  • פירות טריים חתוכים לקוביות קטנות
  • 2 כפות פירות יבשים קצוצים
  • 2 כפות אגוזים קצוצים

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים בסיר קטן משקה שקדים, שיבולת שועל (3-4 כפות לפי דרגת הסמיכות שאוהבים), קינמון ומלח. מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים עוד כ 5 דקות עד שרוב משקה השקדים נספג ושיבולת השועל רכה. מוסיפים מייפל או סילאן ומערבבים. מצננים מעט.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 02.

    שמים בכוס מחצית הדיסה, עליה את רוב הפירות היבשים והאגוזים, עליהם מחצית שניה של הדיסה, עליה פירות טריים ויתרת הפירות היבשים והאגוזים ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)