בלינצ'ס גבינה בשתי גירסאות – קלאסי ומשודרג | השף הלבן

בלינצ'ס ממולא גבינה

בלינצ'ס ממולא גבינה, מתכון קלאסי ואהוב, מתאים גם לחג השבועות

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בלינצ'ס ממולא גבינה

המרכיבים ל 12 חביתיות בקוטר 20 ס"מ:

  • ½ 1 כוס קמח
  • 1.125 כוסות מים
  • 1.125 כוס חלב
  • 3 ביצים
  • 3 כפות שמן
  • ¾ כפית מלח
  • ½ כוס שמן לטיגון
אופציות למילוי גבינה: אופצייה ראשונה
  • 1 גביע גבינה לבנה 9% ללא טעם
  • שקית סוכר וניל
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • גרידת לימון
אופצייה שנייה:
  • 1 חבילה גבינת כנען השף הלבן
  • שקית סוכר וניל
  • 1 כף אינסטנט פודינג וניל
  • צימוקים (לא חובה)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את כל החומרים במקצפה ידנית עד שמתקבלת עיסה דלילה וחלקה.

  • 02.

    מחממים מחבת עם ½ כפית שמן. יוצקים 2-3 כפות מהעיסה למחבת החם ומנענעים את המחבת כדי שהעיסה תכסה את כל שטחו.

  • 03.

    מטגנים עד לקבלת צבע זהוב ומוציאים את החביתיות לצלחת שטוחה שעליה נייר פרגמנט או מגבת נייר נקייה.

  • 04.

    ממלאים, אפשר להוסיף מעל מעט ליקר, לדוגמא, תפוזים.

  • 05.

    אופים עד השחמה ועד שהחביתיות נהיות מעט קשות.

  • 06.

    מגישים.

  • 07.

    הערה: יש צורך בשמן רק עבור החביתית הראשונה. לטיגון יתר החביתיות לא צריך לשמן את המחבת. מטגנים על להבה גדולה כדי שהמחבת תהיה חמה בעת הטיגון.

  • 08.

     

הכנת? כאן מדרגים
(236)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.