בלינצ'ס גבינה מתוקה וענבים אדומים
עלי בלינצ'ס ממולאים במלית גבינה לבלינצ'ס ובחצאי ענבים אדומים.
צילום: יהודה סלומון
עיצוב: יהודה סלומון
- 10 עלי בלינצ'ס "מעדנות" , מופשרים לפי ההוראות על האריזה
- מעט חמאה "תנובה" לטיגון
- 2 גביעים (2x250 גרם) מלית לבלינצ'ס מסדרת "השף הלבן"
- 30 ענבים אדומים בלי חרצנים חצויים לאורכם
- אבקת סוכר
הוראות הכנה:
-
01.
מפשירים את עלי הבלינצ'ס המוקפאים לפי ההוראות על גבי האריזה של מלית הבלינצ'ס (או מכינים עלי בלינצ'ס על פי מתכון אחר).
-
02.
משמנים בשכבה דקיקה של חמאה תחתית מחבת בקוטר 24 ס"מ בעלת ציפוי מונע הידבקות, ומחממים מעל להבה בינונית. מניחים אחד מעלי הבלינצ'ס במחבת ומטגנים במשך דקה או עד שהצד התחתון מזהיב קלות. מורחים כף מלית במרכז העלה, מפזרים 6 חצאי ענבים ומקפלים את העלה לשניים ושוב לשניים כדי לקבל משולש. מחליקים את המשולש לצלחת. מכינים עוד 9 בלינצ'ס משולשים באותה דרך.
-
03.
לפני ההגשה בוזקים על הבלינצ'ס אבקת סוכר. מגישים חם.
הכנת? כאן מדרגים