קאפקייקס וניל קפה - טעימים במיוחד | השף הלבן

קאפקייקס קפה

עוגות קפה אישיות קלות להכנה בציפוי קראמבל פריך. אין ספק שמדובר בפינוק המושלם ליד הקפה או התה

קאפקייקס וניל קפה מאת: אינס שילת ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קאפקייקס וניל קפה
צילום: אפיק גבאי עיצוב: אינס ואפיק

המרכיבים ל10-12:

  • 1 מיכל שמנת להקצפה 32% "השף הלבן"
  • 3/4 כוס סוכר
  • 2 ביצים בטמפרטורת החדר
  • 1 כף קפה מגורען
  • 100 גרם חמאת "תנובה" בטמפ' החדר
  • 2 כוסות + 2 כפות קמח תופח
  • 1/2 כוס פצפוצי שוקולד כהים
  • 1/4 כוס מים רותחים
לקראמבל:
  • 3 כפות סוכר
  • 1 כפית קפה מגורען
  • 3 כפות פצפוצי שוקולד
  • 5 כפות קמח
  • 2 כפות חמאת "תנובה" מומסת
גודל תבנית: תבנית מאפינס

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה מקציפים כ-2 דקות חמאה וסוכר.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 02.

    מוסיפים בהדרגה את הביצים וממשיכים להקציף דקה נוספת.

  • 03.

    מוסיפים לתערובת מיכל שמנת להקצפת קרם וניל.

  • 04.

    מקפלים בעזרת מטרפה ידנית את הקמח אל התערובת רק עד שהוא נבלע ומוסיפים רבע כוס מים רותחים. מערבבים יחד. 

  • 05.

    מקפלים אל התערובת את הקפה המגורען ופצפוצי השוקולד.

  • 06.

    ממלאים את המסה במנז'טים, או תבנית שקעים משומנת כ- 3/4 מנפח הכלי.

  • 07.

    מערבבים בעזרת כף את מרכיבי הקראמבל ומפזרים כף מעל כל קאפקייקס.

  • 08.

    אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 20 דקות עד להזהבה ויציבות.

    טיימר מופעל
    00:20:00

הידעת?

* הערה: לגרסת הפרווה יש להחליף את השמנת לקצפת צמחית במתיקות מעודנת ואת החמאה בשמן קוקוס.

הכנת? כאן מדרגים
(12)