קאפקייקס קפה
עוגות קפה אישיות קלות להכנה בציפוי קראמבל פריך. אין ספק שמדובר בפינוק המושלם ליד הקפה או התה

המרכיבים ל 10-12:
- 1 מיכל שמנת להקצפה 32% "השף הלבן"
- 3/4 כוס סוכר
- 2 ביצים בטמפרטורת החדר
- 1 כף קפה מגורען
- 100 גרם חמאת "תנובה" בטמפ' החדר
- 2 כוסות + 2 כפות קמח תופח
- 1/2 כוס פצפוצי שוקולד כהים
- 1/4 כוס מים רותחים
- 3 כפות סוכר
- 1 כפית קפה מגורען
- 3 כפות פצפוצי שוקולד
- 5 כפות קמח
- 2 כפות חמאת "תנובה" מומסת
הוראות הכנה:
-
01.
בקערה מקציפים כ-2 דקות חמאה וסוכר.
טיימר מופעל
-
02.
מוסיפים בהדרגה את הביצים וממשיכים להקציף דקה נוספת.
-
03.
מוסיפים לתערובת מיכל שמנת להקצפת קרם וניל.
-
04.
מקפלים בעזרת מטרפה ידנית את הקמח אל התערובת רק עד שהוא נבלע ומוסיפים רבע כוס מים רותחים. מערבבים יחד.
-
05.
מקפלים אל התערובת את הקפה המגורען ופצפוצי השוקולד.
-
06.
ממלאים את המסה במנז'טים, או תבנית שקעים משומנת כ- 3/4 מנפח הכלי.
-
07.
מערבבים בעזרת כף את מרכיבי הקראמבל ומפזרים כף מעל כל קאפקייקס.
-
08.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 20 דקות עד להזהבה ויציבות.
טיימר מופעל
הידעת?
* הערה: לגרסת הפרווה יש להחליף את השמנת לקצפת צמחית במתיקות מעודנת ואת החמאה בשמן קוקוס.