מאפינס גבינות וזיתים
מאפינס גבינה הם תוספת נהדרת לכל שולחן חלבי
							חלבי
							סוג מתכון
						
					
							עד 20 דק
							זמן הכנה
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
													צילום: חיה אילונה דר
						
					
				
			המרכיבים ל 12 מנות:
- 1/2 1 כוסות קמח לבן
 - כפית אבקת אפייה
 - 1/2 כפית סודה לשתייה
 - קורט מלח
 - כוס חלב
 - 100 גרם יוגורט עיזים
 - 3 שיני שום כתושות
 - 100 גרם חמאה מומסת
 - 2 ביצים
 - 3/4 כוס פרמזן קולקשן מגורר
 - 1/2 כוס גבינה בולגרית מגוררת
 - 6 זיתים מגולענים וחתוכים
 - עלים מ-4 גבעולי טימין
 
הוראות הכנה:
- 
								01.
								
מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית שקעים בתרסיס שמן.
 - 
								02.
								
מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפייה, סודה לשתייה, מלח ועלי טימין.
 - 
								03.
								
מערבלים במיקסר עם וו גיטרה את יתר החומרים.
 - 
								04.
								
מעבירים את תערובת הקמח לתערובת הרטובה ומערבבים קלות.
 - 
								05.
								
יוצקים לתבניות המאפינס בגובה 3/4 מהשקעים ואופים כ-25 דקות עד הזהבה.
טיימר מופעל
 - 
								06.
								
מצננים את התבנית על רשת כרבע שעה לפחות ומגישים.
 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						
									

