מאפינס בוקר מעושר בחלבון - מתכון נפלא ב-10 דקות | השף הלבן

מאפינס בוקר עם שיבולת שועל, זרעי צ'יה, גו'גי ברי ומשקה וניל

מתכון קל למאפינס מושלמים לארוחת בוקר – מתקתקים ומלאים בדברים טובים

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאפינס בוקר מעושר בחלבון
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 12:

  • 100 גרם חמאת "תנובה" מומסת
  • 1/3 כוס דבש
  • 2 ביצים
  • 2/3 כוס משקה יוגורט GO וניל "תנובה"
  • 1 כוס קמח כוסמין מלא
  • 1/2 כוס שיבולת שועל מהיר הכנה
  • 2 כפיות אבקת אפיה
  • 2 כפות זרעי צ'יה
  • 2 כפות ג'וגי ברי או חמוציות קצוצות
גודל תבנית: תבנית מאפינס

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים בקערה או מעבד מזון חמאה, דבש,

  • 02.

    ביצים, משקה וניל וטורפים או מעבדים לבלילה אחידה. מערבבים בקערה נפרדת קמח,

  • 03.

    שיבולת שועל, אבקת אפיה, זרעי צ'יה, ג'וג'י ברי ומלח, מצרפים לבלילת הביצים

  • 04.

    ומערבבים עד שהעיסה אחידה ולא יותר (נמנעים מעיבוד יתר).

  • 05.

    מחממים תנור ל 180 מעלות ומשמנים תבנית

  • 06.

    מאפינס. מעבירים את העיסה לתבנית ואופים כ 25 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז המאפין

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 07.

    יוצא נקי. מצננים מעט, בוזקים אבקת סוכר ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(22)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.