מתכון רוגלך שוקולד | השף הלבן

רוגלך שוקולד

אין הרבה דברים אהובים כמו רוגלך. וזה נכון במיוחד כשמכינים אותם בבית

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
רוגלך שוקולד

המרכיבים ל30-27 יחידות:

  • 1 חבילה (900 גרם) בצק שמרים מרודד למאפים מתוקים של מעדנות, מופשר לפי ההוראות על האריזה
  • ביצה טרופה
  • קופסת שוקולד למריחה לבחירה

הוראות הכנה:

  • 01.

    פורשים את הבצק על משטח עבודה ומורחים ממרח שוקולד על 2/3 מהבצק.

  • 02.

    מקפלים את ה-1/3 הריק של הבצק על 1/3 מרוח במילוי ואת ה–1/3 המרוח הנותר מקפלים מעליו.

  • 03.

    מכניסים למקפיא למשך 20 דקות, עד התייצבות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 04.

    מוציאים מהמקפיא ומרדדים למלבן בעובי 3 מ"מ.

  • 05.

    חותכים את הבצק ל-30-27 משולשים.

  • 06.

    מגלגלים כל משולש לצורת קרואסון, מהבסיס של המשולש כלפי הקודקוד.

  • 07.

    מניחים את הרוגלך בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, מברישים בביצה ומניחים להתפחה לשעה בטמפרטורת החדר.

  • 08.

    אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני (180 מעלות) למשך 13 דקות או עד הזהבה.

    טיימר מופעל
    00:13:00
הכנת? כאן מדרגים
(326)