מתכון רוגלך שוקולד | השף הלבן

רוגלך שוקולד

אין הרבה דברים אהובים כמו רוגלך. וזה נכון במיוחד כשמכינים אותם בבית

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
רוגלך שוקולד

המרכיבים ל 30-27 יחידות:

  • 1 חבילה (900 גרם) בצק שמרים מרודד למאפים מתוקים של מעדנות, מופשר לפי ההוראות על האריזה
  • ביצה טרופה
  • קופסת שוקולד למריחה לבחירה

הוראות הכנה:

  • 01.

    פורשים את הבצק על משטח עבודה ומורחים ממרח שוקולד על 2/3 מהבצק.

  • 02.

    מקפלים את ה-1/3 הריק של הבצק על 1/3 מרוח במילוי ואת ה–1/3 המרוח הנותר מקפלים מעליו.

  • 03.

    מכניסים למקפיא למשך 20 דקות, עד התייצבות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 04.

    מוציאים מהמקפיא ומרדדים למלבן בעובי 3 מ"מ.

  • 05.

    חותכים את הבצק ל-30-27 משולשים.

  • 06.

    מגלגלים כל משולש לצורת קרואסון, מהבסיס של המשולש כלפי הקודקוד.

  • 07.

    מניחים את הרוגלך בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, מברישים בביצה ומניחים להתפחה לשעה בטמפרטורת החדר.

  • 08.

    אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני (180 מעלות) למשך 13 דקות או עד הזהבה.

    טיימר מופעל
    00:13:00
הכנת? כאן מדרגים
(326)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.