דונאטס במילוי יולו - קינוח מושחת במיוחד | השף הלבן

דונאטס במילוי יולו

דונאטס במילוי מפנק של יולו. אם כבר מכינים דונאטס אל תוותרו על הדונאטס-הולס! שומרים את עיגולי הבצק הקטנים, מטגנים אותם עד להזהבה ומגלגלים בסוכר וקינמון

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: נעמה רן עיצוב: נעמה רן

המרכיבים ל 20 דונאטס:

לדונאטס:
  • 2 ביצים גדולות
  • 3/4 כוס (150 גרם) סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 60 גרם חמאה, מומסת
  • 3/4 כוס (180 מ"ל) בירה לבנה, קרה או בטמפרטורת החדר
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 3 כוסות (500 גרם) קמח תופח
שמן לטיגון עמוק
למילוי:
1 גביע מעדן יולו, לבחירתכם
גודל תבנית: סיר

הוראות הכנה:

  • 01.

    טורפים בקערה ביצים, סוכר, חמאה, בירה ומלח. מוסיפים קמח ומערבבים במזלג לקבלת בצק מעט גושי וקצת דביק. מקמחים היטב את משטח העבודה ומעבירים אליו את הבצק. מרדדים לעלה בעובי -1/2 1 ס"מ וקורצים עיגולים בקוטר 5-6 ס"מ. מניחים בצד עד לחימום השמן.

  • 02.

    מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק. מטגנים את הסופגניות כדקה וחצי מכל צד, עד הזהבה ומעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.

  • 03.

    חוצים את הסופגניות לרוחבן, מורחים יולו וסוגרים. בוזקים אבקת סוכר ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.