קנלוני תרד וגבינה
קנלוני תרד וגבינה לאפיה, מתכון טעים שישאיר לכם טעם של עוד
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל10 מנות:
- 500 גרם גבינה לאפיה
- 1 קופסא גלילי קנלוני
- 1 שקית עלי תרד קפוא אך מופשר
- 1 כוס פתיתי גבינה צהובה למאפים
- 1 ביצה
- 1 בצל קצוץ
- 1 כפית שום כתוש
- 2 כפות פרורי לחם
- 50 גרם חמאה
- מלח
- פלפל
להקרמה ולבישול:
- 2 מכלים שמנת לבישול
- 1/2 1 כוסות פתיתי גבינה צהובה
הוראות הכנה:
-
01.
סוחטים את עלי התרד הקפואים מנוזלים וקוצצים אותם.
-
02.
במחבת ממיסים את החמאה ומזהיבים קלות את הבצל. מוסיפים את התרד ומערבבים, מתבלים במלח פלפל ומוסיפים את השום הכתוש.
-
03.
מעבירים לקערה ומערבבים עם הגבינה לאפיה, הביצה ופתיתי העמק, מערבבים ומתבלים לפי הצורך .
-
04.
ממלאים את הקנלוני במילוי התרד ומניחים בתבנית חסינת אש.
-
05.
יוצקים את השמנת מכסים בנייר אפיה ורדיד אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש כ 30 דקות עד שמוכן
טיימר מופעל
-
06.
מסירים את רדיד האלומיניום ונייר האפייה מפזרים את פתיתי הגבינה ומקרימים כ 5 דקות נוספות.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים