קונכיות פסטה ממולאות בגבינות – מתכון טעים לכל המשפחה | השף הלבן

קונכיות פסטה ממולאות בגבינות

רעיון נפלא לארוחת צהריים טעימה לכל המשפחה

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קונכיות פסטה ממולאות בגבינות
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 1/2 חבילת קונכיות פסטה גדולות
  • 2 גביעי קוטג' דל נתרן
  • 2 כוסות גבינת מוצרלה של קולקשן מגורדת
  • 3 שיני שום כתושות
  • פלפל שחור גרוס לפי הטעם
לרוטב עגבניות:
  • 1 קופסת עגבניות שלמות קלופות (400 גרם)
  • 2 כפות שמן זית
  • מספר עלי בזיליקום
  • פלפל שחור גרוס לפי הטעם
  • 1/3 כוס גבינת פרמז'ן / גאודה מגורדת

הוראות הכנה:

  • 01.

    להכנת רוטב העגבניות, מניחים במעבד מזון את תכולת פחית העגבניות, שמן זית ועלי בזיליקום ומעבדים למחית חלקה. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.

  • 02.

    להכנת המילוי, מניחים בקערה את גבינת הקוטג', מוצרלה ושום ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

  • 03.

    מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית אפייה במעט שמן זית.

  • 04.

    מרתיחים סיר גדול עם מים ומבשלים את הפסטה כ-7 דקות, לריכוך. מסננים ומצפים בעט שמן זית כדי למנוע מהקונכיות להידבק.

    טיימר מופעל

    00:07:00
  • 05.

    ממלאים את קונכיות הפסטה במילוי הגבינה ומניחים בתבנית בשכבה אחידה כשצידן הקעור פונה כלפי מעלה. יוצקים מעל את רוטב העגבניות ומפזרים את גבינת הפרמזן או הגאודה.

  • 06.

    אופים בתנור עד להזהבה, כ-20 דקות.

    טיימר מופעל

    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(962)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.