פשטידת פסטה וגבינות אפויה - מתכון מהיר וטעים לערב | השף הלבן

פשטידת פסטה של סבתא 

פשטידת פסטה אפויה מצוינת עם תערובת גבינות שיש בכל בית. מומלץ להגיש את הפשטידה לצד סלט ירקות טרי – וסגרתם פינה לארוחת הערב המשפחתית!

מאת: עדי אסא
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת פסטה

המרכיבים ל 6 מנות:

  • חצי חבילת פסטה
  • 3 ביצים
  • 1 גביע גבינה לבנה
  • 1/2 גביע גבינת קוטג'
  • 1/3 קוביית גבינה בולגרית מפוררת
  • 1 חבילה שמנת מתוקה 32% השף הלבן
  • 1/4 חבילה פתיתי גבינה צהובה
  • מלח
גודל תבנית: תבנית עגולה בקוטר 20 ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-180 מעלות.

  • 02.

    מבשלים את הפסטה בהתאם להוראות ההכנה במים רותחים ומלח, מסננים היטב ומעבירים לקערה.

  • 03.

    מוסיפים לקערה את שאר המצרכים ומערבבים היטב.

  • 04.

    משמנים תבנית אפייה ושופכים אליה את התערובת, אופים בתנור 30-40 דקות עד שהפשטידה זהובה ושחומה.

    טיימר מופעל
    00:40:00
  • 05.

    מגישים לצד סלט טרי.

  • 06.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(204)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.