פשטידת פסטה וירקות – בריאה ומזינה | השף הלבן

פשטידת פסטה וירקות

מתכון טעים ובריא לפשטידת פסטה עם מגוון ירקות. מנה קלילה ומזינה לארוחת צהריים או ערב

מאת: אורית בכירי
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת פסטה וירקות

המרכיבים ל 9 מנות:

  • חצי חבילת פסטה
  • 2 קישואים מגורדים וסחוטים מנוזלים
  • 1 גזר מגורד
  • 1 בצל מגורד
  • 2 שיני שום כתושות
  • חצי חבילת ברוקולי קפוא, מופשר.
  • 4-5 ביצים (לפי הגודל)
  • 4 כפות קמח או פירורי לחם
  • מלח
  • פלפל שחור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הפסטה.

  • 02.

    מערבבים את כל הירקות יחד. מוסיפים את הפסטה לאחר שהתקררה מעט.

  • 03.

    טורפים את הביצים ומוסיפים לתערובת.

  • 04.

    מוסיפים גם קמח, מלח ופלפל.

  • 05.

    אופים בתבנית פיירקס בחום של 180 מעלות. המלצה: על מנת שהפשטידה לא תצא רטובה ניתן לשמן את התבנית מעט ולפזר פירורי לחם בתחתית התבנית וכן גם מעט הפשטידה.

הכנת? כאן מדרגים
(634)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.