פשטידת פסטה בטעם פיצה לילדים
מתכון נפלא לפשטידה שילדים אוהבים. מומלצת לארוחת ערב עם סלט מרענן
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל לתבנית פיירקס בגודל 25×35 ס”מ:
- 500 גרם פסטה חלולה (קונכיות, פנה)
- 2 כפות שמן זית
- 1 כוס עגבניות מרוסקות מקופסת שימורים (לא רסק עגבניות!)
- 2-1 כפיות אורגנו יבש
- 1 גביע קוטג’ “תנובה” 5%
- 1 גביע גבינה לבנה “תנובה” 5%
- 1 שקית (500 גרם) פתיתים מיוחדים לפיצה קולקשן
- 3 ביצים טרופות
- 1/2 כוס זיתים מגולענים פרוסים לטבעות (לא חובה)
- מלח
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים פסטה בסיר של מי מלח רותחים עד לדרגת אל-דנטה (שהפסטה תהיה רכה בחוץ ובעלת מרקם נגיס במרכז). מסננים, מוסיפים שמן ומערבבים למניעת הידבקות. מצננים מעט.
-
02.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
03.
מערבבים עגבניות מרוסקות, אורגנו, גבינות, ביצים וזיתים בקערה. מוסיפים פסטה, ממליחים ומערבבים. מעבירים לתבנית משומנת.
-
04.
אופים 45-40 דקות, עד שהמאפה זהוב.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים