פשטידת מקרוני
מתכון לפשטידת פסטה וגבינות יוונית נפלאה שעוברת מדור לדור
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל 4:
- 2 כפות קמח
- 250 גרם גבינה בולגרית 24% של פיראוס
- 250 גרם פטה כבשים 20% של פיראוס
- חצי חבילת מקרוני מס 7
- 4 ביצים
- 100 גרם חמאת תנובה
- חצי כוס שמן זית
הוראות הכנה:
-
01.
מרתיחים סיר מים עם כפית מלח ומבשלים את המקרוני לפי הוראות היצרן.
-
02.
שמים בקערה את יתר הרכיבים ומערבבים ביחד.
-
03.
מזליפים שמן זית על התבנית.
-
04.
מערבבים את המלית ביחד עם הפסטה ושמים בתבנית בתנור על 180 מעלות למשך 45 דקות.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים