פשטידת מקרוני | השף הלבן

פשטידת מקרוני

מתכון לפשטידת פסטה וגבינות יוונית נפלאה שעוברת מדור לדור

מאת: אנה קריספי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 4:

  • 2 כפות קמח
  • 250 גרם גבינה בולגרית 24% של פיראוס
  • 250 גרם פטה כבשים 20% של פיראוס
  • חצי חבילת מקרוני מס 7
  • 4 ביצים
  • 100 גרם חמאת תנובה
  • חצי כוס שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרתיחים סיר מים עם כפית מלח ומבשלים את המקרוני לפי הוראות היצרן.

  • 02.

    שמים בקערה את יתר הרכיבים ומערבבים ביחד.

  • 03.

    מזליפים שמן זית על התבנית.

  • 04.

    מערבבים את המלית ביחד עם הפסטה ושמים בתבנית בתנור על 180 מעלות למשך 45 דקות.

    טיימר מופעל
    00:45:00
הכנת? כאן מדרגים
(3)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.