פסטה קוטג' - השף הלבן

פסטה קוטג'

פסטת עגבניות וקוטג' מהירה בתנור, שכולם יחשבו שעבדתם עליה שעות

מאת: רון יוחננוב
חלבי סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה קוטג'
צילום: רון יוחננוב עיצוב: רון יוחננוב

המרכיבים ל 5-6 מנות:

  • שקית פסטה מבושלת לפי הוראות היצרן (מכל סוג שאוהבים)
  • גבינת קוטג' של תנובה (עדיף 12%)
  • חצי סלסלת עגבניות שרי תמר
  • רבע כוס שמן זית
  • 5 שיני שום כתושות
  • חופן עלי בזילקום טריים
  • 2-3 גבעולי תימין
תוספות אפשריות:
  • אפשר להוסיף לעגבניות רצועות של בצל אדום או פלפל גמבה
  • אפשר להוסיף צ'ילי חריף יבש או טרי קצוץ דק
להגשה (לא חובה):
  • פתיתי גבע פרמזן מסדרת השף הלבן של תנובה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-200 מעלות

  • 02.

    מניחים את העגבניות עם גבינת הקוטג' במרכז

  • 03.

    מזלפים מעל שמן זית ומכניסים לתנור (לא מכוסה) לחצי שעה (או עד שהעגבניות והגבינה צרובים)

  • 04.

    בזמן הזה מבשלים את הפסטה ומסננים.

  • 05.

    מוציאים את התבנית מהתנור, מוסיפים את השום והבזיליקום.

  • 06.

    מועכים ומערבבים היטב.

  • 07.

    מוסיפים את הפסטה, מערבבים ומגישים חם לצד פתיתי גבע פרמזן.

  • 08.

    מפזרים מעל מלא גבינת פרמזן וזוללים.

הכנת? כאן מדרגים
(6)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.