פסטה פסטו – מתכון לפסטה עם עלי בזיליקום וגבינת פרמזן | השף הלבן

פסטה פסטו 

פסטה פסטו עם עלי בזיליקום וגבינת פרמזן

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה פסטו 

המרכיבים ל6 מנות:

  • 2 חבילות בזיליקום טרי
  • 1 שקית צנוברים
  • 4 שיני שום
  • קורט פלפל שחור
  • כפית שטוחה של מלח
  • כוס שמן זית
  • פתיתי פרמזן "השף הלבן"
  • 1 חבילה (500 גרם) ספגטי

הוראות הכנה:

  • 01.

    שוטפים את עלי הבזיליקום.

  • 02.

    מפרידים את העלים ומכניסים אל תוך כוס של בלנדר.

  • 03.

    מוסיפים 4 שיני שום.

  • 04.

    מתבלים בקורט פלפל שחור וכפית שטוחה של מלח.

  • 05.

    מוסיפים כוס שמן זית.

  • 06.

    מוסיפים גבינת פרמזן

  • 07.

    קולים את הצנוברים ומוסיפים אל כוס הבלנדר וטוחנים הכל יחדיו.

  • 08.

    מבשלים את הספגטי לפי ההוראות על האריזה.

  • 09.

    מרכיבים את המנה, שופכים את הרוטב מעל הפסטה.

הכנת? כאן מדרגים
(100)