מתכון פסטה פנה ברוטב רוזה וודקה | השף הלבן

פסטה פנה ברוטב רוזה ונגיעות וודקה

מנת פסטה ברוטב שמנת-עגבניות עשיר מתובל במעט וודקה המשדרגת את המנה והופכת אותה לייחודית ומעניינת יותר

מאת: עידו פלייר
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה פנה ברוטב רוזה ונגיעות וודקה

המרכיבים ל 4:

  • 500 גרם פסטה פנה (פסטה קצרה וחלולה)
לרוטב:
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 בצל בינוני קצוץ דק מאוד
  • 4 שיני שום קצוצות
  • ½ פלפל חריף נקי מגרעינים וקצוץ
  • 6 עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות קטנות
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית סוכר
  • 1 מכל שמנת להקצפה 32% או 38% מסדרת השף הלבן
  • וודקה לפי הטעם
להגשה:
  • 200 גרם פתיתי פתיתי פרמזן "השף הלבן" מסדרת קולקשן

הוראות הכנה:

  • 01.

    להכנת הרוטב: מחממים במחבת שמן זית, מוסיפים בצל, שום ופלפל חריף ומטגנים 5 דקות. מוסיפים עגבניות ורסק עגבניות מתבלים במלח, פלפל וסוכר ומבשלים על להבה בינונית עד שמקבלים רוטב אחיד. טועמים ומשפרים תיבול.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 02.

    מוסיפים לרוטב את השמנת מבשלים עד שהרוטב מסמיך. במקביל מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן,

  • 03.

    מחלקים את הפסטה למנות, מחממים את הרוטב, מוסיפים וודקה, מערבבים ויוצקים על הפסטה.

  • 04.

    זורים מעל הפסטה פתיתי גבינת פרמזן ומגישים.למתכוןרוטב רוזהנוסף של השף הלבן >>

הכנת? כאן מדרגים
(264)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.