פסטה עם קישואים וגבינת פטה כבשים | השף הלבן

פסטה עם קישואים וגבינת פטה כבשים

מנת פסטה מהירה וטעימה עם קישואים, שמנת וגבינת פטה כבשים. מכינים בקלי קלות ויש לכם יופי של ארוחת ערב.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה עם קישואים וגבינת פטה כבשים

המרכיבים ל 2-3:

  • 1 כף שמן זית
  • 1 בצל, קלוף וקצוץ דק
  • 2-3 שיני שום, קלופות ופרוסות
  • 4-5 קישואים קטנים, שטופים היטב ופרוסים דק
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת לבישול 15% שומן
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • מעט אגוז מוסקט מגורר
  • עלים מ-2 ענפי תימין
  • 150 גרם גבינת פטה כבשים 16% שומן "פיראוס"
  • 250 גרם (חצי חבילה) פסטה ארוכה, שטוחה ורחבה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים שמן זית במחבת רחבה על אש גבוהה ומטגנים בצל קצוץ עד שהוא מתחיל להיות שקוף.

  • 02.

    מוסיפים שום, מנמיכים לאש בינונית ומטגנים תוך השגחה צמודה כדקה.

  • 03.

    מוסיפים קישואים ומטגנים עד להזהבה.

  • 04.

    מתבלים במלח, פלפל, אגוז מוסקט ומעט תימין ומערבבים היטב.

  • 05.

    מוסיפים שמנת ומנמיכים ללהבה נמוכה. מבשלים את הרוטב במשך כ-5-8 דקות, עד שהשמנת מתחילה להסמיך מעט. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.

    טיימר מופעל
    00:08:00
  • 06.

    מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומוסיפים מייד לרוטב.

  • 07.

    מוסיפים גבינת פטה מפוררת ומערבבים היטב בעזרת מלקחיים, עד שהפסטה מצופה בכל הרוטב, והגבינה מתחילה להינמס.

  • 08.

    מגישים מיד.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.