מתכון פסטה עם ירקות ירוקים שמנת ופרמזן | השף הלבן

פסטה עם ירקות ירוקים שמנת ופרמזן

אטריות פטוצ׳יני שעשויות בדיוק במידה עם רוטב שמנת עשיר בטעמים לארוחה מיוחדת

מאת: עורך שף לבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
פסטה עם ירקות ירוקים שמנת ופרמזן

המרכיבים ל5 מנות:

  • 500 גרם פטוצ’יני
לרוטב
  • 60 גרם חמאת תנובה
  • 3 כפות שמן זית
  • 5 תחתיות ארטישוק מוקפא ומופשר
  • 1 כוס אפונה עדינה מוקפאת סנפרוסט
  • 4 ראשי ברוקולי מופרדים לתפרחות ללא הגזעים טריים או מוקפאים ומופשרים
  • 2 בצלים ירוקים קצוצים דק
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 1 מכל שמנת להקצפה 32% מסדרת השף הלבן
להגשה
  • 1/2 צרור עירית קצוצה
  • 1 שקית פתיתי פרמזן מסדרת קולקשן

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסים במחבת כבדה חמאה ושמן זית, חותכים את תחתיות הארטישוק לרצועותו מוסיפים למחבת יחד עם האפונה והברוקולי. מטגנים כ-10 דקות ובוחשים מדי פעם.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 02.

    מוסיפים בצל ירוק ומתבלים במלח ובפלפל. מוסיפים את השמנת ומבשלים עד שהרוטב מסמיך. במקביל מבשלים את הפטוצ’יני לפי הוראות היצרן.

  • 03.

    מעבירים את הפסטה לקערת הגשה יוצקים מעל את הרוטב, זורים את העירית ופתיתי הפרמזן ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(91)