פסטה עם גבינה צהובה
פסטה עם גבינה צהובה – טעימה, פשוטה ומהירה להכנה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים למנות 4:
- 1 חבילת פסטה ברילה
- 1 קופסת פטריות
- 1 קופסת שמנת מתוקה לבישול השף הלבן
- מלח
- 2 כפות קמח
- אגוז מוסקט
- 1 כף שמן
- 100 גרם גבינה צהובה - פתיתים מיוחדים לפיצה קולקשן
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים את הפסטה על פי הוראות יצרן. לאחר הבישול מסננים.
-
02.
מחממים את השמן ומוסיפים קמח ואגוז מוסקט.
-
03.
מוסיפים את הפטריות עם הנוזלים ואת השמנת המתוקה.
-
04.
מבשלים 5 דקות תוך כדי עירבוב ומוסיפים מלח לפי הטעם.
טיימר מופעל
-
05.
להגשה: צלחת פסטה+2 כפות רוטב ומעליהן מפזרים פתיתי גבינה צהובה.
הכנת? כאן מדרגים