פסטה עם גבינה - ארוחה ב-4 רכיבים | השף הלבן

פסטה עם גבינה

פשוט, טעים ומהיר: פסטה אפויה ברוטב גבינה

מאת: לילך קלפטר
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה עם גבינה

המרכיבים ל 8 מנות:

  • 1 חב' פסטה ארוכה מס' 8
  • 750 גרם גבינה לבנה
  • 4 ביצים
  • מלח לפי הטעם
  • 50 גרם חמאה

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה:

  • 02.

    מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן (מרתיחים מים בסיר, לאחר שהמים רתחו מוסיפים מלח ואת הפסטה למשך כ-3-4 דקות עד שיוצאת אל דנטה).

    טיימר מופעל
    00:04:00
  • 03.

    כשהפסטה מוכנה, מסננים מהמים ומכניסים לתבנית מרובעת, מוסיפים את הביצים ומערבבים לתערובת אחידה.

  • 04.

    מוסיפים את הגבינה ומלח ומערבבים עד לתערובת אחידה.

  • 05.

    מפזרים את החמאה מלמעלה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות. לאחר כ- 10 דקות מוציאים ומערבבים.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 06.

    ממשיכים לערבב כל 10 דקות עד שהתערובת אחידה ומבושלת. מוציאים, מצננים ומגישים.

    טיימר מופעל
    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(71)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.