המרכיבים למנות 7:
- 1 שקית של פסטה ספגטיני דקה
- 25 גרם חמאת תנובה
- 1 שמנת לבישול השף הלבן
- חצי שקית פתיתי פרמזן "השף הלבן"
- חצי כוס חלב תנובה 3%
- 1 כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור
- מעט אגוז מוסקט מגורר
- חצי כפית אורגנו (אם אוהבים)
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים את הפסטה בסיר מים לפי הוראות יצרן.
-
02.
במחבת מניחים חמאה, חלב, שמנת לבישול ותבלינים (חוץ מהאורגנו והמוסקט) ומבשלים לחימום אך לא לרתיחה.
-
03.
מסננים ושופכים אל תוך המחבת עם הרוטב הלבן.
-
04.
מערבבים הכל על אש קטנה ולאחר שהכל מתאחד מפזרים את הפרמז'ן, האורגנו והאגוז המוסקט.
-
05.
-
06.
בסיר עם מיים שהורתחו לשים את הספגטיני עד שיתבשלו במחבת נוספת ליד יש להניח את החמאה,החלב,המיכל שמנת לבישול,התבלינים,(חוץ מהאורגנו והמוסקט) ולחמם על אש קטנה שלא ירתח שיתחמם לאחר שהפסטה ספגטיני התבשלה לסנן אותה ולשפוך אותה למחבת על הרוטב הלבן הטעים,לערבב הכל על אש קטנה ולאחר שהכל התאחד להוסיף את הפרמזן ,האורגנו,ואגוז המוסקט המגוררבסיר עם מיים שהורתחו לשים את הספגטיני עד שיתבשלו במחבת נוספת ליד יש להניח את החמאה,החלב,המיכל שמנת לבישול,התבלינים,(חוץ מהאורגנו והמוסקט) ולחמם על אש קטנה שלא ירתח שיתחמם לאחר שהפסטה ספגטיני התבשלה לסנן אותה ולשפוך אותה למחבת על הרוטב הלבן הטעים,לערבב הכל על אש קטנה ולאחר שהכל התאחד להוסיף את הפרמזן ,האורגנו,ואגוז המוסקט המגוררבסיר עם מיים שהורתחו לשים את הספגטיני עד שיתבשלו במחבת נוספת ליד יש להניח את החמאה,החלב,המיכל שמנת לבישול,התבלינים,(חוץ מהאורגנו והמוסקט) ולחמם על אש קטנה שלא ירתח שיתחמם לאחר שהפסטה ספגטיני התבשלה לסנן אותה ולשפוך אותה למחבת על הרוטב הלבן הטעים,לערבב הכל על אש קטנה ולאחר שהכל התאחד להוסיף את הפרמזן ,האורגנו,ואגוז המוסקט המגורר