פסטה שמנת ועגבניות - ללקק את האצבעות! | השף הלבן

פסטה ברוטב שמנת ועגבניות

פסטה חלבית קלה להכנה, גם אם אין לכם כמעט כלום בבית

מאת: ג'סי קה
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה ברוטב שמנת ועגבניות

המרכיבים ל 5 מנות:

  • חבילת פסטה
  • רסק עגבניות
  • 1 עגבניה
  • 1 חבילה שמנת מתוקה 32% השף הלבן
  • 1 בצל
  • 2 שיני שום
  • שמן קנולה
  • מלח
  • פלפל שחור

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים את הפסטה בסיר עם מים רותחים לפי הנחיות ההכנה

  • 02.

    מטגנים בצל במחבת עם שמן

  • 03.

    מוסיפים לבצל שתי שיני שום חתוכות. שמים רסק עגבניות, חותכים עגבניה ושמים במחבת יחד עם הבצל השום ורסק העגבניות.

  • 04.

    מוסיפים למחבת חצי משקית השמנת.

  • 05.

    שמים מלח פלפל (קצת)

  • 06.

    מערבבים עד שהצבע משתנה לוורוד אדמדם.

  • 07.

    מסננים את הפסטה לצלחת ומוסיפים את הרוטב. מי שרוצה יכול להוסיף אפונה לפסטה.

הכנת? כאן מדרגים
(1391)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.