פסטה ברוטב שמנת ועגבניות
פסטה חלבית קלה להכנה, גם אם אין לכם כמעט כלום בבית
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל5 מנות:
- חבילת פסטה
- רסק עגבניות
- 1 עגבניה
- 1 חבילה שמנת מתוקה 32% השף הלבן
- 1 בצל
- 2 שיני שום
- שמן קנולה
- מלח
- פלפל שחור
הוראות הכנה:
-
01.
שמים את הפסטה בסיר עם מים רותחים לפי הנחיות ההכנה
-
02.
מטגנים בצל במחבת עם שמן
-
03.
מוסיפים לבצל שתי שיני שום חתוכות. שמים רסק עגבניות, חותכים עגבניה ושמים במחבת יחד עם הבצל השום ורסק העגבניות.
-
04.
מוסיפים למחבת חצי משקית השמנת.
-
05.
שמים מלח פלפל (קצת)
-
06.
מערבבים עד שהצבע משתנה לוורוד אדמדם.
-
07.
מסננים את הפסטה לצלחת ומוסיפים את הרוטב. מי שרוצה יכול להוסיף אפונה לפסטה.
הכנת? כאן מדרגים