פסטה שמנת ועגבניות - ללקק את האצבעות! | השף הלבן

פסטה ברוטב שמנת ועגבניות

פסטה חלבית קלה להכנה, גם אם אין לכם כמעט כלום בבית

מאת: ג'סי קה
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה ברוטב שמנת ועגבניות

המרכיבים ל5 מנות:

  • חבילת פסטה
  • רסק עגבניות
  • 1 עגבניה
  • 1 חבילה שמנת מתוקה 32% השף הלבן
  • 1 בצל
  • 2 שיני שום
  • שמן קנולה
  • מלח
  • פלפל שחור

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים את הפסטה בסיר עם מים רותחים לפי הנחיות ההכנה

  • 02.

    מטגנים בצל במחבת עם שמן

  • 03.

    מוסיפים לבצל שתי שיני שום חתוכות. שמים רסק עגבניות, חותכים עגבניה ושמים במחבת יחד עם הבצל השום ורסק העגבניות.

  • 04.

    מוסיפים למחבת חצי משקית השמנת.

  • 05.

    שמים מלח פלפל (קצת)

  • 06.

    מערבבים עד שהצבע משתנה לוורוד אדמדם.

  • 07.

    מסננים את הפסטה לצלחת ומוסיפים את הרוטב. מי שרוצה יכול להוסיף אפונה לפסטה.

הכנת? כאן מדרגים
(1388)