פסטה ברוטב רוזה מקוטג' - השף הלבן

פסטה ברוטב רוזה מקוטג'

מתכון קל וטעים לכל המשפחה – פסטה על בסיס קוטג' תנובה

מאת: עומר ישכיל
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה-קוטג' השף הלבן
צילום: עומר ישכיל

המרכיבים ל מנה זוגית:

מצרכים:
  • 1/2 חבילת פסטה (250 גרם פסטה לפני בישול)
  • 1/2 סלסלת עגבניות שרי חצויות
  • 4 שיני שום קצוצות
  • חופן עלי בזיליקום
  • 1/4 כוס יין לבן
  • 1 קופסת קוטג' תנובה 5%
  • פרמזן קולקשן להגשה (אופציונלי)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרתיחים מים עם מלח בסיר ומבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.

  • 02.

    מחממים במחבת שמן זית ומוסיפים את השום.

  • 03.

    מוסיפים את עגבניות השרי, יין לבן ובזיליקום ומבשלים כ-חצי שעה עד לריכוך העגבניות, ובכל מקרה כשנגמרים הנוזלים מוסיפים מעט מים.

  • 04.

    מעבירים את הרוטב לכלי המיועד לבלנדר, מוסיפים את הקוטג' וטוחנים לרוטב רוזה חלק.

  • 05.

    מחזירים את הרוטב לסיר ומוסיפים את הפסטה המבושלת.

  • 06.

    ממשיכים לבשל עד שהרוטב מצטמצם ומגישים.

  • 07.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(28)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.