מתכון פסטה ברוטב פלפלים קלויים ושמנת | השף הלבן

פסטה ברוטב פלפלים קלויים ושמנת

רוטב שמנת עשיר עם פלפלים קלויים שמעניקים לו ניחוח קלוי הופך כל ארוחת פסטה לחגיגה

מאת: עורך שף לבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה ברוטב פלפלים קלויים ושמנת

המרכיבים ל 3 מנות:

  • 500 גרם ספגטיני
לרוטב
  • 8 פלפלים קלויים על אש ישירה וקלופים
  • 1 מיכל שמנת עמידה לקצפת מסדרת השף הלבן
  • 200 מ"ג קרם פרש
  • 1 כף סוכר
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס
  • 2 כפות עלי תימין מופרדים מהגבעולים
  • פתיתי פרמזן "השף הלבן"
להגשה

הוראות הכנה:

  • 01.

    קוצצים דק את הפלפלים הקלויים ושמים בסיר יחד עם שאר החומרים.

  • 02.

    מבשלים על להבה בינונית כ- 30 דקות עד שמקבלים רוטב סמיך.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 03.

    טועמים ומשפרים תיבול.

  • 04.

    מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן ויוצקים מעליה את הרוטב .

  • 05.

    זורים את גבינת הפרמזן ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(166)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.