פסטה ברוטב עגבניות קלאסית
מתכון לפסטה ברוטב עגבניות קלאסית שהוא ארוחת הצהריים האולטימטיבית – מתכון קל ומהיר שגם הילדים לא יוכלו להפסיק לאכול!
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל5 מנות:
- חבילה פסטה
- 5 כפות רסק עגבניות
- 1 בצל
- שתי שני שום
- חצי כפית מלח
- חצי כפית פפריקה מתוקה
- חצי כפית מרק עוף
- חצי כפית פלפל שחור
לקישוט:
- פטרוזיליה
הוראות הכנה:
-
01.
מרתיחים מים,וכשהם רותחים מוסיפים את הפסטה.לאחר 7 דק' שהפסטה מוכנה מעבירים אותה למסננת שוטפים היטב.
-
02.
מחממים סיר עם שמן מוסיפים את הבצל ונותנים לו 2 דק' להשתבשל ואחרי זה מוסיפים את השוםואת רסק עגבניות.
-
03.
מוסיפים את הפסטה מלח פלפל פפריקה מרק עוףמקשטים פיטרוזיליה מעל.
הכנת? כאן מדרגים