מתכון פסטה ברוטב עגבניות וחצילים | השף הלבן

פסטה ברוטב עגבניות וחצילים

פשוט, מהיר וטעים: פסטה ברוטב של עגבניות וחצילים מטוגנים

מאת: merav melamed
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה ברוטב עגבניות וחצילים

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 1 חבילת רוטב עגבניות
  • 3 עגבניות
  • 1 חציל
  • 1 חבילת פסטה
  • 1 בצל
  • מלח
  • פלפל שחור
  • שמן לטיגון

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרתיחים מים עם כף מלח. לאחר ההרתחה מוסיפים את הפסטה ל-8 דקות בדיוק. מסננים ומרטיבים את הפסטה עם מים קרים, מסננים.

    טיימר מופעל
    00:08:00
  • 02.

    לרוטב: קוצצים בצל דק, את העגבניות גס ואת החציל לקוביות.

  • 03.

     מטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף, מוסיפים את העגבניות וממשיכים לבשל במשך 3 דקות. מוסיפים את החצילים.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 04.

    מוסיפים את הרוטב וממשיכים לבשל עד שמתקבלת תערובת אחידה. מטבלים לפי טעם במלח ופלפל.  

הכנת? כאן מדרגים
(90)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.