פסטה בסיר אחד עם שמנת ותרד | השף הלבן

פסטה בסיר אחד עם שמנת ותרד

פסטה מפנקת ועשירה עם שמנת 23% ותרד

מאת: אפרת ליכטנשטט
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה בסיר אחד עם שמנת ותרד

המרכיבים ל4-5 :

לרכישה >>
מרכיבים:
  • 400 גרם פסטה/נודלס
  • 2 חבילות עלי תרד שטופות היטב וקצוצות גס (כ-400 גרם)
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית אבקת ג׳ינג׳ר
  • 1 כף רוטב סויה
  • 3 שיני שום כתושות
  • 10 גרם חמאה (לא חובה)
  • 2 מכלי שמנת לבישול 23% השף הלבן (סה״כ 400 מ״ל)
  • 5 כוסות (1200 מ״ל) מים רותחים
  • פרמזן להגשה

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים את כל המרכיבים בסיר גדול. שומרים רבע מכמות התרד כדי להוסיף אחרי הבישול.

  • 02.

    שמים על הגז ומביאים לרתיחה.

  • 03.

    מנמיכים את הלהבה ומבשלים ללא מכסה עד שהכל מעורבב טוב,

  • 04.

    ממשיכים לבשל תוך ערבוב מתמיד עד שהפסטה/נודלס רכה. בערך 5-15 דקות.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 05.

    מכבים את האש, מכסים ומחכים 2 דקות.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 06.

    מוסיפים את התרד ששמרנו, פרמזן בשפע, מערבבים ואוכלים מיד.

הכנת? כאן מדרגים
(1)