פסטה אבוקדו
מתכון חלבי ומהיר, קל ופשוט להכנה: פסטה, גבינה ואבוקדו
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל6:
- פסטה כלשהי, עדיף קצרה
- אבוקדו בשל חתוך לקוביות או ירחים
- בצל אדום פרוס לרצועות
- גבינת פטה חתוכה לקוביות
- חומץ בלסמי
- שמן זית
- שן שום
- מלח גרוס
- פלפל גרוס
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים את הפסטה במים לפי הוראות היצרן. כשהפסטה מוכנה, מסננים ומיד מוסיפים אם השום ומערבבים. אין לקרר.
-
02.
מוסיפים את כל המצרכים: אבוקדו, גבינת פטה, בצל, מתבלים בחומץ בלסמי (לא הרבה, תלוי באיכות).
-
03.
מוסיפים שמן זית בנדיבות, מלח ופלפל לפי ההעדפה (גם הגבינה מלוחה לא לשכוח).
-
04.
* אפשר להוסיף זיתים שחורים או קלמנטה / עגבניות שרי חצויות / עלי רוקט למי שאוהב.
הכנת? כאן מדרגים