מתכון פסטה אבוקדו | השף הלבן

פסטה אבוקדו

מתכון חלבי ומהיר, קל ופשוט להכנה: פסטה, גבינה ואבוקדו

מאת: נעמי גרשטיין
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה אבוקדו

המרכיבים ל 6:

  • פסטה כלשהי, עדיף קצרה
  • אבוקדו בשל חתוך לקוביות או ירחים
  • בצל אדום פרוס לרצועות
  • גבינת פטה חתוכה לקוביות
  • חומץ בלסמי
  • שמן זית
  • שן שום
  • מלח גרוס
  • פלפל גרוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הפסטה במים לפי הוראות היצרן. כשהפסטה מוכנה, מסננים ומיד מוסיפים אם השום ומערבבים. אין לקרר.

  • 02.

    מוסיפים את כל המצרכים: אבוקדו, גבינת פטה, בצל, מתבלים בחומץ בלסמי (לא הרבה, תלוי באיכות).

  • 03.

    מוסיפים שמן זית בנדיבות, מלח ופלפל לפי ההעדפה (גם הגבינה מלוחה לא לשכוח).

  • 04.

    * אפשר להוסיף זיתים שחורים או קלמנטה / עגבניות שרי חצויות / עלי רוקט למי שאוהב.

הכנת? כאן מדרגים
(162)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.