מתכון פסטה אבוקדו | השף הלבן

פסטה אבוקדו

מתכון חלבי ומהיר, קל ופשוט להכנה: פסטה, גבינה ואבוקדו

מאת: נעמי גרשטיין
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה אבוקדו

המרכיבים ל6:

  • פסטה כלשהי, עדיף קצרה
  • אבוקדו בשל חתוך לקוביות או ירחים
  • בצל אדום פרוס לרצועות
  • גבינת פטה חתוכה לקוביות
  • חומץ בלסמי
  • שמן זית
  • שן שום
  • מלח גרוס
  • פלפל גרוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הפסטה במים לפי הוראות היצרן. כשהפסטה מוכנה, מסננים ומיד מוסיפים אם השום ומערבבים. אין לקרר.

  • 02.

    מוסיפים את כל המצרכים: אבוקדו, גבינת פטה, בצל, מתבלים בחומץ בלסמי (לא הרבה, תלוי באיכות).

  • 03.

    מוסיפים שמן זית בנדיבות, מלח ופלפל לפי ההעדפה (גם הגבינה מלוחה לא לשכוח).

  • 04.

    * אפשר להוסיף זיתים שחורים או קלמנטה / עגבניות שרי חצויות / עלי רוקט למי שאוהב.

הכנת? כאן מדרגים
(162)