ספגטי רוזה בסיר אחד
מתכון גאוני לפסטה ממכרת בחמש דקות עבודה. מתכון קל שגם הילדים יכולים לסייע בהכנתו
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: אריאל בן חמו
עיצוב: אריאל בן חמו
המרכיבים ל8 מנות:
לספגטי:
- 1 חבילת ספגטי רגיל או מקמח מלא
- 4 שיני שום כתושות
- 1 בצל קצוץ דק
- 6 עגבניות בשלות קצוצות
- 1 פחית עגבניות מרוסקות
- מלח ופלפל שחור לפי הטעם
- חופן עלי בזיליקום – לא חובה
- 1/2 כפית אורגנו - לא חובה
- 4 כוסות מים פושרים
לאחר בישול:
- 2/3 כוס פתיתי פרמזן "השף הלבן" / פתיתי עמק
- 1 מיכל שמנת לבישול 15% / 10% "השף הלבן"
הוראות הכנה:
-
01.
בסיר רחב שמים את רכיבי הספגטי ומביאים לרתיחה.
-
02.
מנמיכים את האש ומבשלים עד שהספגטי מוכן והרוטב מסמיך מעט כ -15-25 דקות.
טיימר מופעל
-
03.
מוסיפים את השמנת והפרמזן או העמק ומערבבים לאיחוד. מומלץ להגיש עם תוספת פרמזן מלמעלה.
הכנת? כאן מדרגים