מתכון ספגטי מקמח מלא עם פול ירוק וגבינת חמד | השף הלבן

ספגטי מקמח מלא עם פול ירוק וגבינת חמד

רק שלושה מרכיבים, הכנה מהירה – ויש לכם פסטה מזינה וטעימה מאוד.

מאת: יעל גרטי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ספגטי מקמח מלא עם פול ירוק וגבינת חמד

המרכיבים לל-5-6 מנות:

  • 500 גרם (כ-2/3 חבילה) פול ירוק קפוא סנפרוסט
  • שמן זית
  • 1 חב' (500 גרם) ספגטי מקמח מלא
  • 1 חב' (250 גרם) גבינת חמד פיראוס 16% או 5% שומן, חתוכה לקוביות קטנות-בינוניות
  • מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים פול ירוק בסיר, מוסיפים מים רותחים, כף שמן זית ומעט מלח ומביאים לרתיחה על אש גבוהה, ללא כיסוי. מנמיכים את האש ומבשלים ללא כיסוי עוד 7 דקות. טועמים ומוודאים שהפול מבושל דיו לטעמכם. מסננים (מומלץ לשמור את המים לבישול הפסטה), מערבבים עם כף שמן זית ומעט מלח ושמים בצד.

    טיימר מופעל
    00:07:00
  • 02.

    מבשלים פסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ומערבבים מייד עם כף שמן זית ומעט מלח.

  • 03.

    מוסיפים לפסטה את הפול המבושל ואת קוביות הגבינה, מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך. מגישים מייד.

הכנת? כאן מדרגים
(0)