ספגטי מקמח מלא עם פול ירוק וגבינת חמד
רק שלושה מרכיבים, הכנה מהירה – ויש לכם פסטה מזינה וטעימה מאוד.
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים לל-5-6 מנות:
- 500 גרם (כ-2/3 חבילה) פול ירוק קפוא סנפרוסט
- שמן זית
- 1 חב' (500 גרם) ספגטי מקמח מלא
- 1 חב' (250 גרם) גבינת חמד פיראוס 16% או 5% שומן, חתוכה לקוביות קטנות-בינוניות
- מלח
הוראות הכנה:
-
01.
שמים פול ירוק בסיר, מוסיפים מים רותחים, כף שמן זית ומעט מלח ומביאים לרתיחה על אש גבוהה, ללא כיסוי. מנמיכים את האש ומבשלים ללא כיסוי עוד 7 דקות. טועמים ומוודאים שהפול מבושל דיו לטעמכם. מסננים (מומלץ לשמור את המים לבישול הפסטה), מערבבים עם כף שמן זית ומעט מלח ושמים בצד.
טיימר מופעל
-
02.
מבשלים פסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ומערבבים מייד עם כף שמן זית ומעט מלח.
-
03.
מוסיפים לפסטה את הפול המבושל ואת קוביות הגבינה, מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך. מגישים מייד.
הכנת? כאן מדרגים