ספגטי שמנת פטריות - מנה קלאסית ואהובה | השף הלבן

ספגטי שמנת פטריות

ארוחה חלבית וקלה להכנה – ספגטי שמנת פטריות שכולם אוהבים במינימום מאמץ ומקסימום השקעה וטעם! מושלם כארוחת ערב או צהריים לכל המשפחה

מאת: מרלן פרץ
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ספגטי שמנת פטריות

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 1 חבילה פסטה פנה או ספגטי ארוכים
  • 2 חבילות פטריות שמפיניון טריות חתוכות לפרוסות
  • 2 בצלים בינוניים קצוצים כמו לסלט
  • 2 שמנת לבישול 15% "השף הלבן"
  • 1 חבילה חמאה
  • כ-6 שיני שום כתושות (לפי הטעם)
  • כ-6 עלי בזיליקום טריים שטופים
  • אגוז מוסקט טרי טחון (בערך כפית שטוחה)
  • מלח (לפי הטעם)
  • פתיתי פרמזן "השף הלבן" מגוררת לקישוט

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הפסטה במים עד לבישול.

  • 02.

    ממיסים בסיר נפרד את החמאה, לאחר מכן מוסיפים את הבצל הקצוץ. אחרי שזה מתבשל מוסיפים את השום להזהבה מעט.

  • 03.

    מוסיפים את הפטריות החתוכות ומערבבים עד שהפטריות מתבשלות ומפרישות נוזלים.

  • 04.

    מוסיפים את השמנת לבישול ומערבבים עד שמתחיל להיות סמיך מעט.

  • 05.

    מוסיפים את אגוז המוסקט, מלח ועלי הבזיליקום בשלמותם ומערבבים עד שמסמיך מעט יותר.

  • 06.

    מוזגים בצלחת פסטה ומעליה שופכים את רוטב שמנת הפטריות ומעל זה מפזרים מעט גבינת פרמזן מגוררת.  

הכנת? כאן מדרגים
(5096)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.