ספגטי ברוטב יוגורט ושום – ארוחת הערב שלכם | השף הלבן

ספגטי ברוטב יוגורט ושום

מתכון למנת פסטה קייצית וטעימה, פסטת ספגטי ברוטב יוגורט-שום חמצמצץ חריף, מנה קלה להכנה וטעימה ביותר

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ספגטי ברוטב יוגורט ושום
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל4 מנות:

  • 1 חבילת ספגטי
  • 2 מיכלי יוגורט תנובה 3%
  • 2 שיני שום כתושות
  • צרור עלי בזיליקום
  • חופן צנוברים קלויים להזהבה במחבת יבשה
  • מלח ים לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס לפי הטעם
  • 2 כפות שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הספגטי לפי הוראות ההכנה שעל גבי האריזה. מסננים ומחזירים לסיר.

  • 02.

    מוסיפים את היוגורט והשום, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.

  • 03.

    מחלקים לקערות הגשה, מזליפים מעט שמן זית, מפזרים את עלי הבזיליקום והצנוברים ומגישים מיד.  

הכנת? כאן מדרגים
(270)