ספגטי ברוטב יוגורט ושום
מתכון למנת פסטה קייצית וטעימה, פסטת ספגטי ברוטב יוגורט-שום חמצמצץ חריף, מנה קלה להכנה וטעימה ביותר
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמי אבליוביץ'
עיצוב: נעמי אבליוביץ'
המרכיבים ל4 מנות:
- 1 חבילת ספגטי
- 2 מיכלי יוגורט תנובה 3%
- 2 שיני שום כתושות
- צרור עלי בזיליקום
- חופן צנוברים קלויים להזהבה במחבת יבשה
- מלח ים לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס לפי הטעם
- 2 כפות שמן זית
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים את הספגטי לפי הוראות ההכנה שעל גבי האריזה. מסננים ומחזירים לסיר.
-
02.
מוסיפים את היוגורט והשום, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.
-
03.
מחלקים לקערות הגשה, מזליפים מעט שמן זית, מפזרים את עלי הבזיליקום והצנוברים ומגישים מיד.
הכנת? כאן מדרגים