ניוקי שמנת פטריות – טעים ומשביע | השף הלבן

ניוקי שמנת פטריות 

מנה טעימה ומשביעה

מאת: עידן חיימי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ניוקי שמנת פטריות 

המרכיבים ל 6 מנות:

  • שקית ניוקי/פנה 500 גרם
  • סלסלת פורטובלו/שמפיניון
  • 2 מיכלי שמנת לבישול השף הלבן 10%
  • בצל
  • שן שום
  • כף סוכר
  • כפית אגוז מוסקט
  • כפית מלח
  • חצי כפית פלפל לבן/שחור
  • 2 כפות יין לבן
  • 50 גרם חמאה

הוראות הכנה:

  • 01.

     מרתיחים סיר מים עם כפית מלח ומוסיפים את הניוקי/פנה ולאחר שהניוקי צפים או הפנה מוכן מורידים מהאש ומסננים.

  • 02.

     רוטב: חותכים את הבצל והשום כרצונכם ומטגנים בחמאה עד להזהבה , חותכים את הפטריות ומוסיפים לבצל והשום.

  • 03.

    מוסיפים את המלח הפלפל הסוכר היין ואגוז המוסקט ומערבבים.

  • 04.

    מוסיפים את מיכלי השמנת עד שמגיע לרתיחה (לערבב במקביל)

  • 05.

    מוסיפים את הניוקי/ פנה לרוטב ולאחר חימום קל ניתן לצקת לצלחות. מומלץ לאחר ההגשה להוסיף פתיתי פרמזן השף הלבן לארומה ולטעם. 

הכנת? כאן מדרגים
(260)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.