מתכון ניוקי מוקפץ בשום וכוסברה | השף הלבן

ניוקי מוקפץ בשום וכוסברה

ניוקי בגרסה מפתיעה

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
ניוקי מוקפץ בשום וכוסברה

המרכיבים ל 12 מנות:

  • 2 חבילות ניוקי
  • 5 שיני שום קצוצות
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 2 כפות כוסברה קצוצה
  • מלח
  • פלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הניוקי לפי הוראות היצרן.

  • 02.

    מחממים את השמן במחבת.

  • 03.

    מכניסים את השום לשמן ומערבבים, יש להקפיד שלא לשרוף את השום.

  • 04.

    מוסיפים את הניוקי, מקפיצים מעט ומערבבים.

  • 05.

    מתבלים במלח ופלפל, מפזרים מעל את הכוסברה, מערבבים ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(131)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.