פסטה ברוטב שמנת ופטריות קלה להכנה
אם אתם מחפשים דרך קלה לשדרג את הפסטה שלכם זה המתכון בשבילכם – רוטב שמנת ופטריות טעים, קל ומהיר שכל אחד יכול להכין
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 4 מנות:
- קורט סוכר
- מלח לפי הטעם
- חבילת ספגטי
- בצל
- 8 פטריות
- רבע כוס חלב
- 2 כפות קמח
- חבילת שמנת לבישול "השף הלבן"
- קצת בזיליקום יבש
- קורט פלפל שחור
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים את הספגטי ע"פ ההוראות שבאריזה, ובמקביל קוצצים את הבצל, מטגנים עד להזהבה, וחותכים את הפטריות לאורכן ומוסיפים לבצל, ומטגנים 3 דק'.
-
02.
שמים את החלב והשמנת, ומערבבים במשך דקה(פחות או יותר) ומוסיפים את הקמח, בוחשים ומניחים עד לרתיחה. כשהרוטב רותח, מוסיפים את התבלינים, מערבבים, ומגישים עם הפסטה על צלחת נאה.
הכנת? כאן מדרגים