מתכון פסטה לילדים
מכון פשוט לפסטה ברוטב גבינה שילדים פשוט טורפים
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות:
- חבילת אטריות שטוחות ורחבות
- 2 גביעים קוטג' "תנובה"
- 2 ביצים
- 1 קופסה (400 גרם) עגבניות משומרות מרוסקות
- אורגנו
- שום
- פלפל
- מלח
- 100 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן"
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים את האטריות לדרגת אל דנטה.
-
02.
מערבבים בקערה קוטג' וביצים.
-
03.
בכלי שני מתבלים את העגבניות המרוסקות לפי הטעם ומוסיפים שלושה־רבעים מכמות פתיתי הפרמזן. שומרים את השאר לציפוי.
-
04.
בתבנית גדולה משומנת מפזרים שליש מכמות הפסטה, יוצקים עליה חצי מתערובת הקוטג' ושליש מתערובת העגבניות. חוזרים על הנחת השכבות פעם נוספת. מסיימים בשליש האחרון של הפסטה, יוצקים את שארית תערובת העגבניות וזורים למעלה את פתיתי הפרמזן השמורים.
-
05.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד שהגבינה נמסה והאטריות משחימות ומתקשות מעט.
הכנת? כאן מדרגים