איך מכינים פסטה ברוטב שמנת ופטריות? המתכון המלא
רוצים לדעת איך מכינים איך מכינים פסטה ברוטב שמנת ופטריות? אל תפספסו את המתכון הזה
המרכיבים ל6 מנות:
- 1 חבילת ספגטי ארוך
- 1 מיכל שמנת מתוקה 32% השף הלבן
- פתיתי גבינה צהובה
- חצי כוס חלב
- 2 כפות אבקת מרק פטריות
- חבילת פטריות חתוכות
- מלח
- פלפל
- אגוז מוסקט
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים את הספגטי במים רותחים ומלח עד להכנה ומסננים.
-
02.
לרוטב לספגטי מטגנים מעט את הפטריות במחבת עם מעט שמן. (למי שאוהב שום אפשר לטגן עם מעט שום כתוש)
-
03.
מוסיפים את השמנת לבישול.
-
04.
ממיסים את 2 כפות אבקת מרק הפטריות בחצי כוס החלב ומוסיפים למחבת.
-
05.
מערבבים ומבשלים על אש קטנה במחבת מספר דקות.
-
06.
מוסיפים מלח פלפל שחור ומעט אגוז מוסקט לפי הטעם .
הידעת?
יש מעט מאוד מאכלים בעולם אהובים יותר מהפסטה האיטלקית המוכרת. היופי בפסטה היא שמדובר בעולם שלם עם אינספור רטבים, תוספות ומרקמים שונים. בתוך העולם המגוון הזה ישנן מנות שהפופולריות שלהן שנייה רק לטעם המפנק שלהן. אחת מאותן מנות היא פסטת שמנת. במיוחד בשביל החורף, הבאנו לכם מתכון מפנק ומנחם לרוטב פסטה קלאסי ואהוב שאף פעם לא נמאס לאכול! פטריות, שמנת וספגטי - ויש לכם מנת פסטה עשירה בטעם, מושלמת לארוחת ערב משפחתית. אז אם אתם רוצים לדעת איך מכינים איך מכינים באופן מקצועי פסטה ברוטב שמנת ופטריות? אל תפספסו את המתכון הזה