פסטה ברוטב שמנת 23% ופטריות שמכינים בסיר אחד! | השף הלבן

פסטה ברוטב שמנת 23% ופטריות שמכינים בסיר אחד!

פסטה מפנקת ברוטב שמנת עשיר עם שמנת 23% מסדרת השף הלבן

פסטה ברוטב שמנת 23% ופטריות שמכינים בסיר אחד! מאת: רון יוחננוב
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה ברוטב שמנת 23% ופטריות שמכינים בסיר אחד!
צילום: רון יוחננוב עיצוב: רון יוחננוב

המרכיבים ל4:

מרכיבים:
  • חבילת פסטה 500 גרם מכל סוג שאוהבים
  • סלסלת פטריות מכל סוג שאוהבים - חתוכות לפרוסות
  • 1 בצל סגול מקולף וקצוץ דק דק (לא חובה)
  • 3 שיני שום כתושות
  • חצי כפית אגוז מוסקט
  • 200 מ"ל שמנת לבישול 23% של השף הלבן
  • חבילת ערמונים בוואקום
  • 4 כוסות חלב או מים רותחים (אפשר לשלב ולהחליף חצי כוס מים בחצי כוס יין)
  • 30 גרם חמאה קרה
  • מעט תימין טרי
  • מלח / פלפל שחור
  • מעט צ'ילי חריף - לפי הטעם
מצרכים להגשה:
  • 50 גרם גבינת פרמזן מגורדת

הוראות הכנה:

  • 01.

    שופכים לתוך סיר את המים רותחים (חלב לא צריך לחמם) ולאחר מכן את שאר המרכיבים.

  • 02.

    מדליקים את הלהבה, מכסים ומבשלים 5 דקות על להבה גבוהה.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 03.

    פותחים את הכיסוי ומערבבים, אם רוצים, אפשר בעזרת מספריים לחתוך אתת האטריות.

  • 04.

    מכסים שוב, מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד 20 דקות או עד שהאטריות מוכנות והרוטב סמיך.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 05.

    בודקים תיבול, מפזרים מעל גבינת פרמזן מגורדת ומגישים חם. 

הכנת? כאן מדרגים
(11)