פסטה ברוטב שמנת 23% ופטריות שמכינים בסיר אחד!
פסטה מפנקת ברוטב שמנת עשיר עם שמנת 23% מסדרת השף הלבן
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: רון יוחננוב
עיצוב: רון יוחננוב
המרכיבים ל4:
מרכיבים:
- חבילת פסטה 500 גרם מכל סוג שאוהבים
- סלסלת פטריות מכל סוג שאוהבים - חתוכות לפרוסות
- 1 בצל סגול מקולף וקצוץ דק דק (לא חובה)
- 3 שיני שום כתושות
- חצי כפית אגוז מוסקט
- 200 מ"ל שמנת לבישול 23% של השף הלבן
- חבילת ערמונים בוואקום
- 4 כוסות חלב או מים רותחים (אפשר לשלב ולהחליף חצי כוס מים בחצי כוס יין)
- 30 גרם חמאה קרה
- מעט תימין טרי
- מלח / פלפל שחור
- מעט צ'ילי חריף - לפי הטעם
מצרכים להגשה:
- 50 גרם גבינת פרמזן מגורדת
הוראות הכנה:
-
01.
שופכים לתוך סיר את המים רותחים (חלב לא צריך לחמם) ולאחר מכן את שאר המרכיבים.
-
02.
מדליקים את הלהבה, מכסים ומבשלים 5 דקות על להבה גבוהה.
טיימר מופעל
-
03.
פותחים את הכיסוי ומערבבים, אם רוצים, אפשר בעזרת מספריים לחתוך אתת האטריות.
-
04.
מכסים שוב, מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד 20 דקות או עד שהאטריות מוכנות והרוטב סמיך.
טיימר מופעל
-
05.
בודקים תיבול, מפזרים מעל גבינת פרמזן מגורדת ומגישים חם.
הכנת? כאן מדרגים