פסטה ברוטב שמנת 23% ופטריות שמכינים בסיר אחד! - השף הלבן

פסטה ברוטב שמנת 23% ופטריות שמכינים בסיר אחד!

פסטה מפנקת ברוטב שמנת עשיר עם שמנת 23% מסדרת השף הלבן

מאת: רון יוחננוב
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה ברוטב שמנת 23% ופטריות שמכינים בסיר אחד!
צילום: רון יוחננוב עיצוב: רון יוחננוב

המרכיבים ל 4:

מרכיבים:
  • חבילת פסטה 500 גרם מכל סוג שאוהבים
  • סלסלת פטריות מכל סוג שאוהבים - חתוכות לפרוסות
  • 1 בצל סגול מקולף וקצוץ דק דק (לא חובה)
  • 3 שיני שום כתושות
  • חצי כפית אגוז מוסקט
  • 200 מ"ל שמנת לבישול 23% של השף הלבן
  • חבילת ערמונים בוואקום
  • 4 כוסות חלב או מים רותחים (אפשר לשלב ולהחליף חצי כוס מים בחצי כוס יין)
  • 30 גרם חמאה קרה
  • מעט תימין טרי
  • מלח / פלפל שחור
  • מעט צ'ילי חריף - לפי הטעם
מצרכים להגשה:
  • 50 גרם גבינת פרמזן מגורדת

הוראות הכנה:

  • 01.

    שופכים לתוך סיר את המים רותחים (חלב לא צריך לחמם) ולאחר מכן את שאר המרכיבים.

  • 02.

    מדליקים את הלהבה, מכסים ומבשלים 5 דקות על להבה גבוהה.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 03.

    פותחים את הכיסוי ומערבבים, אם רוצים, אפשר בעזרת מספריים לחתוך אתת האטריות.

  • 04.

    מכסים שוב, מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד 20 דקות או עד שהאטריות מוכנות והרוטב סמיך.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 05.

    בודקים תיבול, מפזרים מעל גבינת פרמזן מגורדת ומגישים חם. 

הכנת? כאן מדרגים
(11)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.