מתכון לזניה לילדים | השף הלבן

לזניה לילדים

מתכון לארוחת ערב בעיקר לילדים

מאת: מתכון גולש
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
לזניה לילדים

המרכיבים ל 6 מנות:

  • 400 גרם רסק עגבניות
  • כפית אורגנו
  • 250 גרם שמנת מתוקה
  • 5 כפות קמח תופח
  • 2 ביצים
  • 2 גביעי קוטג’
  • 1 כפית מלח
  • ¼ כפית פלפל
  • 18 עלי לזניה
  • 100 גרם גבינה צהובה מגוררת

הוראות הכנה:

  • 01.

    שופכים לקערה את רסק העגבניות, האורגנו, ו- ¼ כוס שמנת מתוקה, מערבבים עם כף עץ עד לקבלת תערובת אחידה.

  • 02.

    בקערה אחרת שמים את הקמח ו- ½ כוס שמנת ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

  • 03.

    מוסיפים לתערובת הקמח את הקוטג', הביצים, המלח והפלפל, מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

  • 04.

    מחממים תנור ל-180 מעלות.

  • 05.

    על תבנית אפייה בעלת דפנות גבוהות מפזרים 5 כפות מרוטב העגבניות.

  • 06.

    פורסים על התבנית את 6 מעלי הלזניה כך שכל הרוטב מכוסה.

  • 07.

    שופכים את תערובת הקוטג' ומורחים בצורה אחידה עם כף עץ.

  • 08.

    פורסים על הגבינה 6 עלי לזניה נוספים.

  • 09.

    שופכים את שארית רוטב העגבניות ומורחים בצורה אחידה.

  • 10.

    פורסים 6 עלי לזניה נוספים.

  • 11.

    שופכים את שארית השמנת המתוקה מרטיבים את שכבת העלים העליונה.

  • 12.

    מפזרים את הגבינה המגוררת.

  • 13.

    מכניסים את התבנית לתנור ואופים במשך ½ שעה – עד שהגבינה נמסה.

  • 14.

    מוציאים מהתנור ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(134)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.