קנלוני במילוי מסקרפונה בניחוח וניל
מתכון חלומי של רון יוחננוב לקינוח המושלם לשבועות: קנולי במילוי קרם מסקרפונה מפנק בניחוח וניל שיעלה לכם חיוך על הפנים בחג השבועות הקרוב

המרכיבים ל 30:
- חבילה (500 גרם) צינורות פסטה קנולי
- כוס סוכר
- כף קינמון
- ליטר שמן לטיגון עמוק
- 2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת להקצפה 38% השף הלבן
- גביע (250 גרם) מסקרפונה "השף הלבן"
- כוס פחות 2 כפות (100 גרם) אבקת סוכר
- 2 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל
- כפית תמצית וניל איכותית
- 5 כפות (50 גרם) אבקת סוכר
- 1/2 כוס (50 גרם) פיסטוקים קלויים קצוצים
הוראות הכנה:
-
01.
מרתיחים שפע מים בסיר רחב, מבשלים בהם את הקנולי דקה בדיוק ומסננים היטב. מערבבים סוכר וקינמון בצלחת עמוקה. מרפדים מגש בנייר סופג.
-
02.
מחממים שמן בסיר ומטגנים את הקנולי המבושלים 3-2 דקות מכל צד עד להזהבה. מעבירים למגש בעזרת כף לספיגת עודפי שמן וממנו לצלחת הסוכר. מגלגלים בסוכר ומצננים.
טיימר מופעל
-
03.
המלית: שמים את מרכיבי המילוי בקערת מערבל עם וו הקצפה ומקציפים לקרם אוורירי ויציב.
-
04.
מעבירים לשקית זילוף, מזלפים וממלאים כל צינור קנולי בקרם, בוזקים אבקת סוכר ופיסטוקים ומגישים.