קנלוני במילוי מסקרפונה בניחוח וניל – טוויסט לחג | השף הלבן

קנלוני במילוי מסקרפונה בניחוח וניל

מתכון חלומי של רון יוחננוב לקינוח המושלם לשבועות: קנולי במילוי קרם מסקרפונה מפנק בניחוח וניל שיעלה לכם חיוך על הפנים בחג השבועות הקרוב

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קנלוני במילוי מסקרפונה בניחוח וניל
צילום: דן פרץ עיצוב: נורית קריב

המרכיבים ל 30:

  • חבילה (500 גרם) צינורות פסטה קנולי
  • כוס סוכר
  • כף קינמון
  • ליטר שמן לטיגון עמוק
למלית:
  • 2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת להקצפה 38% השף הלבן
  • גביע (250 גרם) מסקרפונה "השף הלבן"
  • כוס פחות 2 כפות (100 גרם) אבקת סוכר
  • 2 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל
  • כפית תמצית וניל איכותית
להגשה:
  • 5 כפות (50 גרם) אבקת סוכר
  • 1/2 כוס (50 גרם) פיסטוקים קלויים קצוצים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרתיחים שפע מים בסיר רחב, מבשלים בהם את הקנולי דקה בדיוק ומסננים היטב. מערבבים סוכר וקינמון בצלחת עמוקה. מרפדים מגש בנייר סופג.

  • 02.

    מחממים שמן בסיר ומטגנים את הקנולי המבושלים 3-2 דקות מכל צד עד להזהבה. מעבירים למגש בעזרת כף לספיגת עודפי שמן וממנו לצלחת הסוכר. מגלגלים בסוכר ומצננים.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 03.

    המלית: שמים את מרכיבי המילוי בקערת מערבל עם וו הקצפה ומקציפים לקרם אוורירי ויציב.

  • 04.

    מעבירים לשקית זילוף, מזלפים וממלאים כל צינור קנולי בקרם, בוזקים אבקת סוכר ופיסטוקים ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(23)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.