מתכון פרחי זוקיני ממולאים בגבינות | השף הלבן

פרחי זוקיני ממולאים בגבינות

מנה ראשונה טעימה ומהירה להכנה

מאת: ג'ורג' סופינו - מסעדת פסטה מיאה
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פרחי זוקיני ממולאים בגבינות

המרכיבים למנות 4:

  • 8 פרחי זוקיני בינוניים
למלית:
  • 200 גרם (כוס) גבינת ריקוטה
  • 40 גרם (3 כפות) גבינת פקורינו מגוררת
  • 30 גרם (2 כפות) גבינת קשקבל מגוררת
  • ביצה אחת
  • קומץ עלי בזיליקום חתוכים לרצועות
  • פלפל לפי הטעם
  • מלח
לבלילת הטיגון:
  • 4 קוביות קרח
  • 3/4 כוס מי סודה
  • 1/2 כוס קמח
  • 1/2 כוס קורנפלור
  • 2 חלבוני ביצה
  • פלפל לפי הטעם
  • מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

     מערבבים את חומרי המלית למחית אחידה.

  • 02.

    ממלאים את פרחי הזוקיני עד לשלושת רבעי מתכולת הפרח וסוגרים אותו על ידי גלגול קצוותיו.

  • 03.

     מערבבים את חומרי בלילת הטיגון.

  • 04.

    טובלים את הפרחים הממולאים בבלילה ומטגנים אותם כמה שניות בלבד. נזהרים מטיגון יתר מאחר והפרחים עלולים להתפוצץ.

הכנת? כאן מדרגים
(55)