פרחי זוקיני ממולאים בגבינות
מנה ראשונה טעימה ומהירה להכנה
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים למנות 4:
- 8 פרחי זוקיני בינוניים
למלית:
- 200 גרם (כוס) גבינת ריקוטה
- 40 גרם (3 כפות) גבינת פקורינו מגוררת
- 30 גרם (2 כפות) גבינת קשקבל מגוררת
- ביצה אחת
- קומץ עלי בזיליקום חתוכים לרצועות
- פלפל לפי הטעם
- מלח
לבלילת הטיגון:
- 4 קוביות קרח
- 3/4 כוס מי סודה
- 1/2 כוס קמח
- 1/2 כוס קורנפלור
- 2 חלבוני ביצה
- פלפל לפי הטעם
- מלח
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את חומרי המלית למחית אחידה.
-
02.
ממלאים את פרחי הזוקיני עד לשלושת רבעי מתכולת הפרח וסוגרים אותו על ידי גלגול קצוותיו.
-
03.
מערבבים את חומרי בלילת הטיגון.
-
04.
טובלים את הפרחים הממולאים בבלילה ומטגנים אותם כמה שניות בלבד. נזהרים מטיגון יתר מאחר והפרחים עלולים להתפוצץ.
הכנת? כאן מדרגים