פלפלי שושקה ממולאים גבינות
המנה שתתקבל היא אחת הטעימות במינימום מאמץ, ואם תגישו את הפלפלים האלה לצד כמה פרוסות לחם קלויות תקבלו ארוחת ערב קלילה ופשוט נפלאה. קדימה למטבח!
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמי אבליוביץ'
עיצוב: נעמי אבליוביץ'
המרכיבים ל2-3:
- חופן פלפלונים ומתוקים
- 250 גרם פטה כבשים של פיראוס, מפוררת
- 250 גרם גבינה לבנה
- 3 כפות פתיתי פרמזן "השף הלבן" מגוררת
- 1 פלפל ירוק חריף, קצוץ דק (לא חובה)
- מלח ים, לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
- חומץ בלסמי
- שמן זית
הוראות הכנה:
-
01.
בעדינות מסירים את העוקץ של הפלפלים ומנקים מגרעינים.
-
02.
להכנת המילוי, מניחים בקערה את הפטה, הגבינה הלבנה, פרמזן ופלפל החריף ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים היטב
-
03.
ממלאים כל פלפל במלית הגבינות ומניחים בצלחת הגשה. מזליפים מעל הפלפלים מעט שמן זית וחומץ בלסמי לפני ההגשה.
הכנת? כאן מדרגים