פלפלים במילוי גבינה
פלפלים אפויים במלית גבינת כנען וגבינה לאפייה, מנת ראשונה נהדרת המשלבת בין חריפות הפלפלים לגבינה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל8 מנות:
- 10 פלפלים אדומים ו/או צהובים קטנים במיוחד
- 2/3 גביע (500 גרם) גבינה לאפיה 5% מסדרת השף הלבן
- 1/2 חבילה (250 גרם) גבינת כנען 5% מסדרת השף הלבן
- 2 חלמונים
- צרור טימין טרי או כף טימין יבש
- מלח
- פלפל
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור לחום גבוה (200 מעלות). משמנים תבנית תנור בשמן (מומלץ שמן זית).
-
02.
מערבבים גבינה לאפייה, גבינת כנען מפוררת, חלמונים וטימין. מתבלים במלח ופלפל.
-
03.
חוצים את הפלפלים לאורכם ומנקים את הפנים מהגרעינים הקטנים.
-
04.
ממלאים את שני החצאים במלית. מסדרים בתבנית ואופים בתנור 10-12 דקות או עד שמזהיבים לגמרי. מגישים חם.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים